Top Automazioni

Cégünk a Top Barfeeder Kft., mint az olasz Top Automazioni s.r.l. kizárólagos  magyarországi képviselője, engedje meg hogy röviden bemutassuk a céget.

Tisztelt Partnerünk!

TOP1

Bruno Bargellini

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket a TOP AUTOMAZIONI S.r.l-t valamint termékünket, a FUSION szálvezető berendezést.

1970: Vállalatunk alapításának időpontja 1970, amikor is Torneria Automatica Bargellini néven automata szálvezető berendezések gyártására szakosodott cégként kezdtük meg működésünket, Bruno Bargellini úr vezetésével, aki azóta is a cég tulajdonosa és igazgatója.

1989: A Bargellini cég megtervezi és a következő évtől már sorozatban gyártja az első hidraulikus működésű rúdadagolóját. Ezzel egy időben elkezdődött az együttműködés a Star gépgyártó céggel, egy automata szálvezető berendezés megtervezésére.

2000: A cég életében egy új korszak kezdődik. Top Automazioni-ra változik az elnevezés, és mint családi vállakozás működik tovább Bruno Bargellini úr vezetésével,felesége Valeria Abati asszony mint pénzügyi vezető, valamint fiaik Gian Maria és Nicola tervező és designer tevékenységének bevonásával.

2001: A TOP Automazioni műszaki szabadalmat jegyeztet be egy forradalmian új PLC vezérelt automata működésű szálvezető berendezésre, mely radikálisan lecsökkenti a méret átálláshoz kapcsolódó gyártási mellék időket.

2003: A cég mely Olaszországban, Poggio Berni-ben található, sikeresen terjeszkedik a külföldi piacokon, mint USA és Európa.

2005: A TOP Automazioni-t megválasztották a Leginnovatívabb Olasz cégnek több mint 100.000 pályázó cég közül.

Napjainkban elmondhatjuk, hogy az európai piacokon szinte mindenhol jelen vagyunk termékeinkkel, és folyamatosan bővülő gyártás kapacitásunknak valamint a jelentős innovációknak köszönhetően meghódítottuk az amerikai piacokat és számos országban piacvezetők vagyunk, az automata szálvezető berendezések piacán. Szakértő műszaki csapatunknak, valamint szerződött viszonteladói és szerviz partnereinknek köszönhetően, folyamatos szakmai és műszaki támogatást tudunk biztosítani ügyfeleink részére. image003

 TOP FUSION automata működésű rúdadagoló berendezés Az alábbiakban szeretném bemutatni, az általunk gyártott TOP FUSION típusú szálvezető berendezés műszaki paramétereit, valamint annak előnyeit az ipari termelés folyamán.

Technikai paraméterek:

Rúd átmérő tartomány:   6mm-52mm-ig

Működési feszültség:  3 fázis

Adagolási sebesség:  0-500 mm/sec

Megvezető csatorna:  ISO VG100

Üzemi nyomás:   8 bar

Súly:     1.500-1.800 kg

Adagolható rúd hossz:  3.200-4.100-6.100mm

A berendezés működésének rövid leírása: A TOP FUSION berendezés alkalmas, valamennyi CNC vezérelt fix. főorsós eszterga berendezés szálanyag adagolására 6-52 mm átmérőig. A vezérlő jel illetve elektromos áram tápláló kábeleinek interfész kialakítását mindig az adott berendezésnek megfelelően alakítjuk ki, így az problémamentes instalálást valamint üzembiztos működést tesz lehetővé. A csatlakoztatást követően, a gép PLC kijelzőjén, mely magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, egyszerűen beprogramozhatjuk, a szükséges paramétereket, illetve a használni kívánt szálanyag átmérőt. A vezérlő panel automatikusan állítja be, a rúdadagoló berendezés megvezető elemeit, elektromotorok és pneumatikus szelepek segítségével, ellentétben a többi automata szálvezető berendezéssel, ahol az átmérő változtatásához, nemcsak a vezető csatornákat szükséges ki-majd beszerelni, hanem a tolórudat valamint a száltoló patront is, ami sokszor igen időigényes feladat. Az általunk alkalmazott megoldás, teljes átmérő váltást tesz lehetővé 90 másodperc alatt! A tolórúd átmérője, az eszterga gép főorsó átmérőjének felel meg, így nem szükséges a tolórúd cseréje, valamint folyamatos megvezetést biztosít a szálanyagnak a megvezetés teljes hosszában, amivel elkerülhető a vibrálás még nagy forgácsolási fordulaton is. A TOP FUSION szálvezető alkalmas a megadott mérettartományon belül négyszög, hatszög illetve bármilyen geometriai formátumú rúdanyag adagolására. A változtatható műszaki paramétereknek köszönhetően, akár nagyon lágy illetve speciális anyagokat is képes kezelni. A különböző megmunkálási folyamatokat is képes rugalmasan lekövetni, így akár több fázisú megmunkálási ciklusokat, illetve igény szerint rúdvég visszahúzással és ürítéssel is képes üzemelni, a végdarab megfogónak köszönhetően. A szálanyag tárolása, a vásárló igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Alap esetben a 350mm széles adagoló tálcával szereljük, de igény szerint 3 szintes, egyenként 300mm-es tároló illetve liftes adagoló is választható. A berendezésink már több partnerünknél is sikeresen bizonyítottak, így Magyarországon többek közt a Fábafém KFT, Solidsteel Kft., Fitting Ker cégeknél is.

További információkat illetve működési videót a www.topautomazioni.com honlapon találhatnak.

(Direkt link a további termékekhez: http://en.topautomazioni.com/prodotti/c/1 )

Termékismertető

 

INFINITY A NAGY ÁTTÖRÉS!

ÚJ MODELL A PALETTÁN

INFINITY

TOP INFINITY automatikus rúdadagoló esztergához

 • Alkalmazható rúdhossz MAX 6000 mm MIN 1000 mm
 • Szálanyag átmérő MAX Ø35 mm MIN Ø3 mm
 • Egyszintes tároló
 • Nem mozgó egység
 • Érintőképernyős kezelőpanel
 • Teljesen automatikus rendszer
 • Egyszerűen programozható szálanyag hosszúság
 • A rúd betáplálásáról és a nyomóerőről szénkefe nélküli motor gondoskodik
 • PLC működteti a szálanyag átmérőjének állítását
 • Automatikus hátsó maradékanyag kilökés
 • Vulkanizált vezetőcsatornák gondoskodnak a szálanyag megvezetéséről teljes hosszon, hogy az esetlegesen fellépő rezgés lehetőségét kizárják.

Opcionális, azonban ajánlott az automata centerizáló forgatórendszer beépítése.

Üzemeltetéshez szükséges:

6,5 bar sűrített levegő

230V / 50 Hz/ 3 fázis

1 év garancia

magyarországi szervizhátteret biztosítunk

INFINITY BEMUTATÓ VIDEÓ

INFINITY MŰKÖDÉS KÖZBEN VIDEÓ

Egyszintes tárolóval, központosító rendszerrel felszerelve, 3m-es szálhosszra a gép ára:

27,400,- EUR + ÁFA

Kérje igényre szabott egyedi árajánlatunkat az info@topbarfeeder.hu e-mail címen.

_________________________________________________________

BETA VIDEO

BÉTA kép_mpar_

MAGIC VIDEO

MAGIC kép_mpar_

MATRIX VIDEO

MATRIX kép_mpar_

RECORD VIDEO

RECORD kép_mpar_

X-FILES VIDEO

A GYÁR és az X-Files bemutatása

X-Files kép_mpar_

FUSION VIDEO

FUSION kép_mpar_

RETURN VIDEO