• HASZNÁLT SHREDDEREK IPARI DARÁLÓK
  • ÚRHASZNOSÍTÁS
  • RÚDADAGOLÓK

Bemutatkozás

Völgyi Szabolcs ÜgyvezetőVölgyi Szabolcs a TOP Barfeeder KFT tulajdonosa és alapítója vagyok. Több mint tíz éve értékesítek ipari berendezéseket, elsősorban fémforgácsoló valamint fémmegmunkáló cégek számára.  Több mint 1.200 ügyféllel tartom a kapcsolatot és több száz gépet, berendezést értékesítettem már ügyfeleim részére, az egyszemélyes kisvállalkozástól egészen az olyan multinacionális cégekig, mint Audi, Denso, Visteon stb.

Három fõ irányban vagyunk jelen jelenleg a piacon:

A fémmegmunkáló gépek piaca jelentős bővülést mutat, tehát kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak az esztergagépek hatékony működését elősegítő rúdadagolók, amelyben partnerünk az olasz TOP Automazioni.

A fémmegmunkálás során keletkező emulzió és forgács tekintetében is innovatív megoldást kínálunk mindazoknak a cégeknek, amelyek a jövőben a fejlődés és a költséghatékonyság jelszavait tűzik ki a zászlójukra. A forgács-centrifugálás és az emulzió-visszanyerés tekintetében a szintén olasz Indass Industrie Associate a partnerünk. Az újrahasznosítás, környezettudatosság témakörénél maradva pedig széles gépparkot kínálunk a hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás területén. A Stokkermill gépei megbízhatóság jegyében készülnek. Olasz partnereink biztosítják a szakmai tapasztalat, a gyártás, szervíz és alkatrészháttér elérését vevőink számára. Ezen gyártókkal cégünknek kizárólagos szerződése van, és igyekszünk vevőink számára minden információt és segítséget megadni.

Ezenkívül a további fémforgácsoló és fémmegmunkáló berendezések területén is állunk partnereink rendelkezésére. Vállaljuk használt és új CNC - vezérlésű berendezések beszerzését, illetve szakmai tanácsadását.

Üdvözlettel,

Völgyi Szabolcs
(ügyvezető tulajdonos)

 

Amit ajánlunk Önnek:

1
TOP AUTOMAZIONI RÚDADAGOLÓK
2
FORGÁCS-CENTRIFUGÁLÁS, EMULZIÓ VISSZANYERÉS - HULLADÉKFELDOLGOZÁS ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS: Indass Industrie Associate, STOKKERMILL
3
ÚJ ÉS HASZNÁLT FÉMFORGÁCSOLÓ ÉS FÉMMEGMUNKÁLÓ BERENDEZÉSEK

Certunion_jel9001
ISO9001 Tanúsítvány (Magyar)

ISO9001 Tanúsítvány (Angol)